Siisti Kirppis tips

TOP 5 myyntivinkiä parempaan myyntiin Siisti Kirppiksellä

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

TOP 5 myyntivinkiä parempaan myyntiin Siisti Kirppiksellä

1. Tavaroiden kunto. Tuotteen tulee olla puhdas, hajuton ja ehjä. Vie myyntiin vain sellaista tavaraa tai vaatetta, mitä ostaisit itsekin. Pese ja silitä vaatteet ennen myyntiä.

2. Myy tuotesesongin mukaan. Tuotteiden tulee olla tämän hetken sesongin ja muodin mukaisia. Talvella myydään talvivaatteita ja kesällä kesävaatteita. Toukokuussa ei kannata yrittää myydä untuvatakkeja. Sesonki alkaa yleensä noin 2kk ennen vuodenaikaa.

3. Tavaroiden esillepano. Älä täytä pöytää liian täyteen. Vaikka me siistimme pöydät kerran päivässä, liian täysi pöytä ei pysy siistinä, eikä ostajat jaksa sitä penkoa. Vaatteet kannattaa mahdollisuuksien mukaan henkaroida kaikki tai hyödyntää koreja, joihin vaatteet lajittelee siististi. Paikkaan mahtuu kauniisti kerrallaan noin 35 henkaria ja 4 paria kenkiä.

Vaikka kirpputorilla siivottaisiinkin pöytä niin käy kuitenkin myyntijakson aikana järjestämässä, tuomassa tavaraa lisää tai vaihtamassa sitä. Tarkista myös hintalaputtomat tuotteet.

4. Tavaroiden hinnoittelu. Älä ylihinnoittele ja mieti, mitä olisit itse valmis maksamaan. Normaalisti 20%-30% ovh:sta on maksimihinta hyväkuntoisesta kirpparitavarasta.
Suosittelemme täyttämään hintalaput Kirppari-Kallessa, sillä se antaa sinulle paremman mahdollisuuden seurata myyntiäsi netin kautta. Kun kuvaus on tehty käsin ja tuote tulee myydyksi, näet Kirppari-Kallessa vain tuotteen hintalapun numeron, sekä summan.

5. Hintalappujen kiinnitys. Hintalappumme ovat tarrallisia, mutta suosittelemme vaatehinnoitteluun lisäkiinnityksen käyttöä: esim. hakaneuloja, pahvilappuja, hinnoittelupyssyä. Halutessasi voit ostaa meiltä valmiita hintalappupohjia (1€/10kpl).
Myyntipaikan varaukseen kuuluu 2 tarra-arkkia (=66 kpl hintalappua). Lisäarkit maksavat 0,4 €/kpl.

Tervetuloa Siisti Kirppis myyjäksi!