Siisti Kirppis tips

TOP 5 myyntivinkkiä parempaan myyntiin Siisti Kirppiksellä

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

TOP 5 myyntivinkkiä parempaan myyntiin Siisti Kirppiksellä

1. Tavaroiden kunto. Tuotteen tulee olla puhtaita, ehjiä sekä hajuttomia. Pese ja tarvittaessa silitä vaatteet ennen myyntiä.

2. Myy sesongin mukaan. Tuotteiden tulee olla tämän hetken sesongin ja muodin mukaisia. Talvella myydään talvivaatteita ja kesällä kesävaatteita. Emme suosittele esimerkiksi myydä untuvatakkeja toukokuussa. Sesonki alkaa yleensä noin 2kk ennen vuodenaikaa.

3. Tavaroiden esillepano. Älä täytä pöytää liian täyteen. Vaikka me siistimme pöytiä päivittäin, liian täysi pöytä ei pysy siistinä, eikä ostajat jaksa sitä penkoa. Kaikki vaatteet kannattaa henkaroida jos mahdollista tai hyödyntää koreja, joihin voi  lajitella vaatteet siististi. Koreja saa lainata veloituksetta kassalta. Pöytään mahtuu kauniisti kerrallaan noin 35 henkaria ja 4 paria kenkiä.

Vaikka henkilökunta siistii pöytääsi päivittäin, niin suosittelemme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan käydä järjestämässä myyntipaikkaa, tuomassa lisää tavaroita tai vaihtaa uusiin. Muista tarkistaa myös hintalaputtomat tuotteet.

4. Tavaroiden hinnoittelu. Älä ylihinnoittele ja mieti, mitä olisit itse valmis maksamaan. Normaalisti 20%-30% ovh:sta on maksimihinta hyväkuntoisesta kirpparitavarasta.
Suosittelemme täyttämään hintalaput Kirppari-Kallessa, sillä se antaa sinulle paremman mahdollisuuden seurata myyntiäsi netin kautta. Kun kuvaus on tehty käsin ja tuote tulee myydyksi, näet Kirppari-Kallessa vain tuotteen hintalapun numeron, sekä summan.

5. Hintalappujen kiinnitys. Hintalappumme ovat tarrallisia, mutta suosittelemme vaatehinnoitteluun lisäkiinnityksen käyttöä: esim. hakaneuloja, pahvilappuja, tekstiilipistoolia. Halutessasi meiltä voi myös ostaa valmiita hintalappupohjia (1€/10kpl).
Myyntipaikan varaukseen kuuluu kaksi tarra-arkkia (=66:lle tuotteelle hintalappu). Tarvittaessa voi ostaa lisää hintalappuja: yksi tarra-arkki (33 tuotetta)  0,40 €/kpl.

Tervetuloa Siisti Kirppis myyjäksi!